APK

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een verplichte, technische controle van uw auto. Deze keuring bestaat in Nederland sinds 1985 en is verplicht in heel Europa. Tijdens de APK controleren de keurmeesters van Van der Vegt Auto’s of uw auto verkeersveilig is, op de juiste manier geregistreerd staat en voldoet aan de milieunormen.

Dankzij de APK is het een stuk veiliger op de Europese wegen. U kunt na een APK met een gerust hart weer veilig de weg op. Ook het milieu profiteert hiervan, want de keuring levert schonere auto’s op, ook als deze iets ouder zijn!

 

APK bij Bosch Car Service van der Vegt Auto’s  

Bent u op zoek naar een betrouwbare APK-keuring? Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste service! Als Bosch Car Service én lid van de BOVAG bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs zijn echte specialisten en hebben een passie voor hun vak. Bovendien beschikken wij, als Bosch Car Service, over de modernste apparatuur en worden onze monteurs bijgeschoold door Bosch. 

 

Tip: APK + onderhoud

Om pech onderweg te voorkomen, raden wij het aan om direct het onderhoud aan uw auto uit te voeren. Door de onderhoudsbeurt in combinatie met de APK uit te voeren heeft u niet alleen de zekerheid dat uw auto optimaal blijft functioneren maar betaald u voor de APK aanzienlijk minder! 

 

Wilt u een afspraak maken? U kunt in onze online planner zelf een afspraak maken! Natuurlijk kunt u ook gerust contact opnemen met 0341-263843.