Over ons

Een klein inkijkje over hoe wij zijn ontstaan;

 

Op de dag dat Edwin van der Vegt 30 jaar werd, heeft hij zich ingeschreven bij de KvK. 

 

Naast ons woonhuis bouwden we een loods die we in gebruik konden nemen om te kijken of het inderdaad een goede beslissing zou zijn. In eerste instantie parttime voor zichzelf, aangezien het best een stap is om als zelfstandige te beginnen. Maar al snel werd het bijna onmogelijk om het nog te combineren met een baan extern. De beslissing werd genomen om fulltime een eigen bedrijf te gaan beginnen.

 

De administratie nam Iris op zich, naast haar baan buitens huis. Echter na een aantal jaar werd dat lastig om te combineren en stopte ook zij met haar baan extern.

 

Onze eerste monteur kwam al snel in dienst en vervolgens bleek na een aantal jaren dat het pand naast het huis te klein werd. We kregen de gelegenheid om in onze straat een pand te huren wat groter was. 

 

Ook dat werd te klein en we gingen op zoek naar iets anders. Dat resulteerde in het kopen van een pand, ook weer in onze eigen straat. Er werd een grote verbouwing gerealiseerd en spoedig konden we onze intrek nemen in het pand waar we tot op heden nog steeds zitten.

 

In 2017 hebben we de stap kunnen maken om een Bosch Car Service te worden zodat wij ook uw lease auto kunnen onderhouden.  

 

Inmiddels zijn onze werkzaamheden erg divers, van het repareren en onderhouden van auto’s tot het bemiddelen bij verkoop, schade en natuurlijk APK. Uitlezen van storingen en het uitlijnen van uw auto, het totaalpakket kunnen wij u bieden.  

 

Natuurlijk is onze speciale liefde voor Landrover Defender er ook nog, ook deze prachtige voertuigen kunnen wij volledig voor u onderhouden.

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze zaak en nodigen u van harte uit!